De Maptable is jouw creatieve partner

De Maptable van Mapsup kan worden gebruikt als schets en tekentool. Bij deze specifieke applicatie: Tekenen en Rekenen, worden de financiële consequenties van hetgeen getekend, direct doorberekend worden.


Hierbij wordt gebruik gemaakt van Gis, waardoor er oneindig veel informatie naar boven te halen is. Een ideaal instrument om te gebruiken tijdens ontwerpsessies, maar ook tijdens gebiedsanalyse.

Een moeilijke boodschap overbrengen?

Als je complexe zaken moet vertellen aan klanten komen woorden meestal te kort. In dit geval zijn beelden jou oplossing. Wij hebben hiervoor een slimme oplossing bedacht. Namelijk een horizontale tafel waar je de kracht van computer met de speelsheid van een tablet samen brengt.

 

Voor wie is een MapTable

Veel organisaties hebben de voordelen van de MapTable ontdekt. Uiteenlopende organisaties zetten de innovatieve tafel in voor bijvoorbeeld interactieve workshops, presentaties, inspraakbijeenkomsten en projectwerk. De beproefde componenten van MapTable maken de mogelijkheden bijna grenzeloos

MapTable is de eerste, echt gebruiksvriendelijke MultiTouch-tafel. Een ultieme tool om uw gesprekspartners interactief te betrekken bij uw idee of project. Visualiseren, inventariseren, presenteren, samenwerken: allemaal zonder toetsenbord of muis. 

Ontdek nu de vele mogelijkheden van de gebruiks­vriendelijke én betaalbare MapTable via onze workshops. Bel ons of mails ons en we komen de MapTable bij jouw bedrijf voorstellen.

Ontdek nu de vele mogelijkheden van de gebruiks­vriendelijke én betaalbare MapTable via onze workshops. Bel ons of mails ons en we komen de MapTable bij jouw bedrijf voorstellen.

MapTables werken met interactieve Mimio pen

 

De MapTable is een interactieve mobiele tablet met een groot aanraakgevoelig scherm en een krachtige ingebouwde computer. Er kan direct op het scherm getekend en geschreven worden, met vinger of interactieve pen. De MapTable is in hoogte verstelbaar, kantelbaar en mobiel doordat hij op wieltjes gemonteerd is.

Het tafelblad van de MapTable heeft standaard een ovale vorm en kan worden afgeleverd met elk gewenst ontwerp afgedrukt als full color print op de bovenzijde van het tafelblad, conform een door de klant aan te leveren ontwerp.

De MapTable is leverbaar in verschillende beeldschermformaten en biedt een 4K van hoog niveau. De interactiviteit van de MapTable bestaat uit een interactieve Dymo Mimio pen die bij aanraking van het scherm de verschillende muisfuncties vervult.

mimio

Daarnaast biedt de MapTable fingertouch zoals u gewend bent bij smartphones en tablets. Met behulp van eens schakelaar kan de vingertouch aan- of uitgeschakeld worden.

In de MapTable is een zeer krachtige computer ingebouwd. Standaard wordt de tafel geleverd met Windows 10 als besturingssysteem.

Grenzeloze mogelijkheden met multitouch tafels

Multitouch tables zijn eindeloos flexibel toepasbaar. Grote organisaties als de NASA en Samsung in de VS zowel als regionale informatiecentra als Archief Eemland maken gebruik van de multitouch table voor hun specifieke doeleinden, van uiterst commercieel tot puur educatief.


Een greep uit de mogelijkheden:

• Ruimtelijke ordening, interactieve plattegronden en maquettes
• Architectuur, ruimtelijk en industrieel design
• Special effects, digital design, foto- en beeldmanipulatie
• Interactieve informatievoorziening, educatieve games, musea, informatiecentra
• Reis door het lichaam; instellingen gezondheidszorg
• Virtuele demonstratie van b.v. machines
• Promotiedoeleinden
• Interactieve routebeschrijvingen voor grote gebouwen/terreinen
• Projectteams, presentaties, interactief stroomschema
• Vergadertafel met virtuele, interactieve vergaderstukken

Mapsup-Event070616-15.jpg

Maptable is een product van MAPSUP

De naam MAPSUP is een afkorting voor MAP SUPPORT. Oorspronkelijk lag de focus van het bedrijf vooral op het geven van digitale ondersteuning aan Ruimtelijke planningsprocessen, met name binnen de lokale en provinciale overheid.

 

MAPSUP doet dat nog steeds, maar vanwege de ontwikkelingen, zowel op gebied van de software en de hardware die zich hebben voorgedaan in de afgelopen jaren, is MAPSUP nu actief te worden op alle sectoren waar planningsprocessen en presentaties een integraal onderdeel zijn van de zakelijke activiteiten, zowel in Nederland als in het buitenland.

De hardware tool die MAPSUP gebruikt om deze digitale ondersteuning en faciliteren is de MapTable.

Tegenwoordig worden de meeste bedrijven geconfronteerd met uitdagingen die een multidisciplinaire aanpak vereisen. In deze aanpak is communicatie heel belangrijk. Vaak spreken de specialisten van de verschillende disciplines niet dezelfde taal. Wanneer woorden te kort schieten helpt om met beelden te kunnen praten. Speciaal wanneer deze beelden aan elkaar gekoppeld kunnen worden of over elkaar heen gelegd kunnen worden.

De MapTable doet dat allemaal en nog veel meer

 

MAPSUP is van mening dat de beslissing processen transparant moeten zijn en dat het beste resultaat wordt bereikt wanneer alle betrokkenen hun inbreng hebben en als alle individuele inbreng is gekwalificeerd en gekwantificeerd in de totale besluitvorming proces.

MAPSUP is voortdurend bezig om zowel software als hardware verbeteren. Innovatie is de sleutel en MAPSUP, door de jaren heen, heeft een netwerk van zogenaamde "Centers of Excellence" met universiteiten, organisaties en specialisten in verschillende landen ontwikkeld.

Daarnaast luisteren we veel naar de feedback van onze klanten. Wij zijn van mening dat transparantie, communicatie en een hoog serviceniveau in combinatie met een state of the art product de sleutel tot succes is.

Neem contact met ons op en we gaan kijken wat MAPSUP voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen!