Voor wie is een MapTable

Veel organisaties hebben de voordelen van de MapTable ontdekt. Uiteenlopende organisaties zetten de innovatieve tafel in voor bijvoorbeeld interactieve workshops, presentaties, inspraakbijeenkomsten en projectwerk. De beproefde componenten van MapTable maken de mogelijkheden bijna grenzeloos

MapTable is de eerste, echt gebruiksvriendelijke MultiTouch-tafel. Een ultieme tool om uw gesprekspartners interactief te betrekken bij uw idee of project. Visualiseren, inventariseren, presenteren, samenwerken: allemaal zonder toetsenbord of muis. 

Ontdek nu de vele mogelijkheden van de gebruiks­vriendelijke én betaalbare MapTable via onze workshops. Bel ons of mails ons en we komen de MapTable bij jouw bedrijf voorstellen.

Ontdek nu de vele mogelijkheden van de gebruiks­vriendelijke én betaalbare MapTable via onze workshops. Bel ons of mails ons en we komen de MapTable bij jouw bedrijf voorstellen.