Maptable is een product van MAPSUP

De naam MAPSUP is een afkorting voor MAP SUPPORT. Oorspronkelijk lag de focus van het bedrijf vooral op het geven van digitale ondersteuning aan Ruimtelijke planningsprocessen, met name binnen de lokale en provinciale overheid.

 

MAPSUP doet dat nog steeds, maar vanwege de ontwikkelingen, zowel op gebied van de software en de hardware die zich hebben voorgedaan in de afgelopen jaren, is MAPSUP nu actief te worden op alle sectoren waar planningsprocessen en presentaties een integraal onderdeel zijn van de zakelijke activiteiten, zowel in Nederland als in het buitenland.

De hardware tool die MAPSUP gebruikt om deze digitale ondersteuning en faciliteren is de MapTable.

Tegenwoordig worden de meeste bedrijven geconfronteerd met uitdagingen die een multidisciplinaire aanpak vereisen. In deze aanpak is communicatie heel belangrijk. Vaak spreken de specialisten van de verschillende disciplines niet dezelfde taal. Wanneer woorden te kort schieten helpt om met beelden te kunnen praten. Speciaal wanneer deze beelden aan elkaar gekoppeld kunnen worden of over elkaar heen gelegd kunnen worden.

De MapTable doet dat allemaal en nog veel meer

 

MAPSUP is van mening dat de beslissing processen transparant moeten zijn en dat het beste resultaat wordt bereikt wanneer alle betrokkenen hun inbreng hebben en als alle individuele inbreng is gekwalificeerd en gekwantificeerd in de totale besluitvorming proces.

MAPSUP is voortdurend bezig om zowel software als hardware verbeteren. Innovatie is de sleutel en MAPSUP, door de jaren heen, heeft een netwerk van zogenaamde "Centers of Excellence" met universiteiten, organisaties en specialisten in verschillende landen ontwikkeld.

Daarnaast luisteren we veel naar de feedback van onze klanten. Wij zijn van mening dat transparantie, communicatie en een hoog serviceniveau in combinatie met een state of the art product de sleutel tot succes is.

Neem contact met ons op en we gaan kijken wat MAPSUP voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen!