MapTables werken met interactieve Mimio pen

 

De MapTable is een interactieve mobiele tablet met een groot aanraakgevoelig scherm en een krachtige ingebouwde computer. Er kan direct op het scherm getekend en geschreven worden, met vinger of interactieve pen. De MapTable is in hoogte verstelbaar, kantelbaar en mobiel doordat hij op wieltjes gemonteerd is.

Het tafelblad van de MapTable heeft standaard een ovale vorm en kan worden afgeleverd met elk gewenst ontwerp afgedrukt als full color print op de bovenzijde van het tafelblad, conform een door de klant aan te leveren ontwerp.

De MapTable is leverbaar in verschillende beeldschermformaten en biedt een 4K van hoog niveau. De interactiviteit van de MapTable bestaat uit een interactieve Dymo Mimio pen die bij aanraking van het scherm de verschillende muisfuncties vervult.

mimio

Daarnaast biedt de MapTable fingertouch zoals u gewend bent bij smartphones en tablets. Met behulp van eens schakelaar kan de vingertouch aan- of uitgeschakeld worden.

In de MapTable is een zeer krachtige computer ingebouwd. Standaard wordt de tafel geleverd met Windows 10 als besturingssysteem.