Hoeveel geheugen kan ik installeren?

Er wordt gewerkt met 2,5 " harde schijven. In principe is er ruimte voor 2 harde schijven, maar als er meer harde schijven in moeten creëren we ruimte. In principe is de ruimte in de computerkast beperkt, maar onder het scherm is er ruimte genoeg voor het plaatsen van extra harde schijven.

Wat is het maximale interne geheugen?

Intern geheugen heeft op het moment een limiet bij 32 gig.  Als dit meer moet zijn kopen we een moederbord waar meer intern geheugen op kan. Meer geheugen betekent wel een hogere aankoopprijs

Zijn de MapTable's waterbestendig?

Ze kunnen waterbestendig gemaakt worden zodat er geen schade optreedt wanneer er drank op de tafel gemorst wordt.  Dit is nog niet standaard. Neem contact met ons op en we bekijken hoe we jouw ideale tafel kunnen ontwerpen.

Is de tafel mobiel?

Super mobiel. In het gebouw rijdt hij op professionele 360 draaiwielen en elk wiel kan op slot gezet worden. In elke stationwagen kan je de tafel meenemen. Het is mogelijk om met 1 persoon de tafel te laden in de koffer. Als je slim gebruik  maakt van de transport kar die meegeleverd wordt.

Kan ik meerdere besturingssystemen aan de tafel aansluiten?

Ja. Men kan er altijd een tweede computer aan hangen. Het maakt niet uit wat het besturingssysteem is van de tweede computer.