WOW je Klanten

Een multitouch scherm is niet zomaar een leuke gadget of een doel op zichzelf. De waarde van een multitouch tafel of scherm toont zich als informatie spannend, toegankelijk en laagdrempelig wordt gemaakt.

 
 
Maptable-demo.jpg

Bereik meer klanten

Met een MapTable kan je makkelijk een complex verhaal vertellen aan meerdere mensen.

Tot acht personen rond de tafel, alle kaarten direct oproepbaar, geen stapels papier en transparanten. Iedereen tekent zijn eigen ideeën op de kaart, en vervolgens combineer je elkaars ideeën.

Vertel verhalen aan de hand van de kaart en krijg een beter inzicht in de gedachte van uw gesprekspartners.


Eindeloze Mogelijkheden

Onze multitouch tables reageren op maar liefst 100 touches simultaan. Dat kunnen mensenhanden zijn, maar (met de juiste software) ook objecten die op de MapTable worden geplaatst en verschoven pikt het scherm moeiteloos op.

De slimme technologie maakt complexe vingerbewegingen als grijpen, uitrekken, draaien en schuiven van objecten op het scherm net zo vanzelfsprekend als in de echte wereld..

Mapsup-Event070616-8.jpg

Mapsup-Event070616-17.jpg

MapTable's hebben een Mimio Pen

De interactiviteit van de MapTable bestaat uit een interactieve Dymo Mimio pen die bij aanraking van het scherm de verschillende muisfuncties vervult. Daarnaast biedt de MapTable fingertouch zoals u gewend bent bij smartphones en tablets. Met behulp van eens schakelaar kan de vingertouch aan- of uitgeschakeld worden.

De MapTable is een interactieve touchtafel met een groot aanraakgevoelig scherm en een krachtige ingebouwde computer. Er kan direct op het scherm getekend en geschreven worden, met vinger of interactieve pen. De MapTable is in hoogte verstelbaar, kantelbaar en mobiel doordat hij op wieltjes gemonteerd is.

 

MapSup  levert de MapTable en begeleidt u bij het installeren, biedt trainingen aan en voorziet u van de meest recente software. Neem voor meer informatie contact met ons op.