Capture.PNG

Over ons

De naam MAPSUP is een afkorting voor MAP SUPPORT. Oorspronkelijk lag de focus van het bedrijf vooral op het geven van digitale ondersteuning aan Ruimtelijke planningsprocessen, met name binnen de lokale en provinciale overheid.

MAPSUP doet dat nog steeds, maar vanwege de ontwikkelingen, zowel op gebied van de software en de hardware die zich hebben voorgedaan in de afgelopen jaren, is MAPSUP nu actief te worden op alle sectoren waar planningsprocessen en presentaties een integraal onderdeel zijn van de zakelijke activiteiten, zowel in Nederland als in het buitenland.

Oprichter, eigenaar en CEO van MAPSUP, Jaap de Kroes is een landbouwkundig ingenieur van de Wageningen Universiteit en Research, Nederland. Jaap heeft veel ervaring in het beheren van verschillende projecten over de hele wereld.

Mobiele werktafel met speelsheid van een tablet

Mapsup is gespecialiseerd in het leveren van op kaarten gebaseerde beslissingsondersteunende tools voor samenwerken in de ruimtelijke ordening. Deze tools worden vooral gebruikt bij het plannen van workshops in combinatie met de MapTable, een mobiele combinatie van een groot touchscreen met een krachtige computer.