Een veelzijdig instrument.

 

De MapTable® is verrijdbaar, in hoogte verstelbaar en biedt met zijn kantelbare ontwerp een stijlvolle en veelzijdige oplossing. De MapTable® is voorzien van een krachtige computer en biedt tevens een breed scala aan software applicaties, waardoor hij inzetbaar is voor vele toepassingen, zoals inventariseren van kennis en inzichten, schetsen van ideeën, tekenen & rekenen en projectmatig werken. De interactieve tafel werkt met een speciale pen of vingeraanraking (multi-touch) en natuurlijk keyboard en muis .

 

Eén mobiel apparaat, veel gebruiks­mogelijkheden

De interactieve MapTable biedt u een uniek communicatie-instrument voor zowel overlegsituaties, presentaties als ontwerpsessies. De TouchTable is verrijdbaar, electrisch in hoogte verstelbaar en kantelbaar. Door zijn mobiele eigenschappen is de MapTable geschikt voor vele doeleinden: van digitale tekentafel en interactieve overlegtafel tot presentatiewand.

Mapsup-Event070616-13.jpg
“ Of u nu ideeën wilt visualiseren, inzichten inventariseren, uw verhaal presenteren of met anderen wilt samenwerken aan een project: de MapTable maakt het mogelijk!
— Jaap De Kroes, Founder MapSup